Valper

– Alle valper fra oss blir registrert i Norsk Kennel Klub og levert med: 

*Livslang opfølging.

* Ormbehandlet, vaksinert, øyelyst, ID microchip, blodprøve for DNA, hundens PASS. 

* Perm som inneholder: Dokumentasjon vedrørende stamtavle/bilder og helse på foreldrene, helseattest fra veterinær, kjøpskontrakt, informasjon om rasen, potensielle sykdommer.
* Valpepakke 

Vi bruker helsetestede, friske, sunne og stabile hunder i vår avl! 

Valpene vokser opp i et miljø hvor de blir vant til hunder, lyder, voksne og barn.
Vi ønsker at alle valper fra oss skal ende opp i trygge og stabile hjem, og det er derfor viktig at vi får oppdateringer, bilder og treffes innimellom. Alle som ønsker en familiehund fra oss, har gjort sitt beste for å sette seg inn i rasen, har etablert bolig med tillatelse til å ha hund, ikke har hundeallergi, eller i nærliggende familie. Vi ønsker å ha en god dialog og samarbeid. Hunden skal få oppmerksomhet, stimuli, kjærlighet, god oppdragelse, oppvekst i et trygt og stabilt hjem og være en del av familien. En Staffordshire Bull Terrier ELSKER å være med på alt!  En hund har en gjennomsnitts levealder på 10-15 år og det å anskaffe en hund skal være nøye gjennomtenkt. 

Vi ønsker at alle som kjøper hund fra oss, helsetester når tiden er inne for det. AD/HD, øyelysning, patellaluksasjon.

Fórvert
En fórvert-avtale er en ordning hvor hunden skal bo hos deg/dere hele livet, du låner ikke hunden..En stor fordel ved å være fórvert er at du dere får den hunden vi anser har potensiale og du/dere får en samarbeidspartner videre. Vi skal ha en god dialog og samarbeid og du skal være aktiv med hunden din. Vi disponerer den til utstilling og oppdrett om det skulle bli aktuelt (utgifter til dette dekkes av oss) Fórvert dekker dagligdagse kostnader som mat, forsikring, utstyr, vaksiner osv. Detaljert beskrivelse av avtalen vil bli gjennomgått og forklart, før en eventuell avtale inngås. Vi som oppdrettere vil være tilgjengelig for tips og råd når som helst.

En fórvertavtale skal være til fordel for begge parter! 

Dette bør du/dere har klart før valpen kommer i hus:

-Mat og vannskål, og selvsagt det fóret vi anbefaler.
-Et bur med et mykt pledd.
-Noen tyggeleker. 

Det å ha en hund innebærer opp/nedturer, mye aktivitet og ikke minst kos!

228053_10150255339290569_2318402_n