Valp fra oss

Vi praktiserer ikke “førstemann til mølla” eller “høystbydende!! Alt skal stemme før vi velger rett valp til riktig familie. For oss er dialog og kjemi veldig viktig og vi ønsker derfor at de som er aktuelle kan komme på besøk til oss. 

 • Med valpen tilbyr vi selvsagt livslang oppfølging.
 • Ormbehandlet, vaksinert, øyelyst, ID microchip, blodprøve for DNA, veterinærattest.
 • Forsikret i AGRIA via mor med “skjult feil forsikring” i 5 år.
 • Perm som inneholder: Dokumentasjon vedrørende stamtavle/bilder og helse på  foreldrene, helseattest fra veterinær, kjøpskontrakt. 
 • Valpepakke. 
 • Vårt eget hefte som omhandler tips og råd fra valp til voksen.

 Vi ønsker at alle valper fra oss skal ende opp i trygge og stabile hjem, og det er derfor viktig at vi får oppdateringer, bilder og treffes innimellom. Alle som ønsker en familiehund fra oss, har gjort sitt beste for å sette seg inn i rasen, har etablert bolig med tillatelse til å ha hund, ikke har hundeallergi, eller i nærliggende familie.

Rasen er en super familiehund som kan være energiske klovner som krever sitt! En Staffordshire Bull Terrier har ett ekstra “gir”, men samtidig skal de ha en av/på knapp. Ingen individ er like og det blir hva du gjør det til. Samkjønnsaggresjon er ikke unormalt og derfor må enhver valpekjøper tenke gjennom alle rasens aspekter mtp klovnefaktor og at de plutselig ikke liker nabohunden lenger….

Hunden skal få oppmerksomhet, stimuli, kjærlighet, fòres på det vi anbefaler, god oppdragelse, oppvekst i et trygt og stabilt hjem og være en del av familien. En Staffordshire Bull Terrier er en rase som har masse personalitet og gir så mye kjærlighet når de får være med på alt! En hund lever i 10-15 år så det skal være nøye gjennomtenkt å anskaffe valp!

Vi ønsker at alle som kjøper hund fra oss, helsetester når tiden er inne for det, noe som har stor betydning i vårt fremtidige avlsarbeid for å fremme sunne og gode individer.

Send oss gjerne en utfyllende mail om dere selv 🙂 

janette-berg@hotmail.com

Hva vil det si å være fórvert?? 

 • Det å være fòrvert for oss, innebærer at du ikke betaler noe for hunden men at den skal bo hos deg, og du skal ta vare på den som din egen…
 • Du vil få et ekstra tett og godt samarbeid med oss for den hunden vi mener er mest  lovende i kullet da den er tiltenkt å følge vårt avlsarbeid. 
 • Du skal gi den det den trenger av omsorg, kjærlighet, trening, gir kvalitetsfòr som vi anbefaler, følger opp vaksiner og gir hunden nødvendig veterinærhelp om det trengs. 
 • ·Det er selvsagt ønskelig at våre fòrverter ikke bor mer enn enn max 1 time unna oss, og disponerer bil da vi ønsker tett oppfølging, Om det er ønskelig å komme i kontakt med valpekjøpere/fòrverter fra oss så har vi en egen gruppe på Facebook.
 • ·Kontrakt vil bli gjennomgått og forklart, før en eventuell avtale inngås. Vi som oppdrettere vil være tilgjengelig for tips og råd når som helst. 

Du som kan tenke deg dette bør bo i Oslo/Nordre Follo og disponere bil. Vi er åpne for et hjem lenger unna, men da etter avtale.  Send en utfyllende mail til

janette-berg@hotmail.com om du tror at dette kan være noe for deg

Kilde: https://norskterrierklub.no/Userfiles/Sites/files/Valpkj%c3%b8psveileder2022.pdf