Valp fra oss

* Alle valper fra oss blir registrert i Norsk Kennel Klub * 

Vi praktiserer ikke “førstemann til mølla” eller “høystbydende!! Alt skal stemme før vi velger rett valp til riktig familie. For oss er dialog og kjemi veldig viktig og vi ønsker derfor at de som er aktuelle kan komme på besøk til oss. 

  • Med valpen tilbyr vi selvsagt livslang oppfølging.
  • Ormbehandlet, vaksinert, øyelyst, ID microchip, blodprøve for DNA, veterinærattest.
  • Forsikret i AGRIA via mor med “skjult feil forsikring” i 5 år.
  • Perm som inneholder: Dokumentasjon vedrørende stamtavle/bilder og helse på  foreldrene, helseattest fra veterinær, kjøpskontrakt. 
  • Valpepakke. 
  • Vårt eget hefte som omhandler tips og råd fra valp til voksen.

 Vi ønsker at alle valper fra oss skal ende opp i trygge og stabile hjem, og det er derfor viktig at vi får oppdateringer, bilder og treffes innimellom. Alle som ønsker en familiehund fra oss, har gjort sitt beste for å sette seg inn i rasen, har etablert bolig med tillatelse til å ha hund, ikke har hundeallergi, eller i nærliggende familie.

Hunden skal få oppmerksomhet, stimuli, kjærlighet, fòres på det vi anbefaler, god oppdragelse, oppvekst i et trygt og stabilt hjem og være en del av familien. En Staffordshire Bull Terrier er en rase som har masse personalitet og gir så mye kjærlighet når de får være med på alt! En hund lever i 10-15 år så det skal være nøye gjennomtenkt å anskaffe valp!

Vi ønsker at alle som kjøper hund fra oss, helsetester når tiden er inne for det, noe som har stor betydning i vårt fremtidige avlsarbeid for å fremme sunne og gode individer.

Send oss gjerne en utfyllende mail om dere selv 🙂 

janette-berg@hotmail.com

Dette bør du/dere har klart før valpen kommer i hus:

-Mat og vannskål, og selvsagt det fóret vi anbefaler.
-Et bur med et mykt pledd.
-Noen tyggeleker.

Det å ha en hund innebærer opp/nedturer, mye aktivitet og ikke minst kos!

228053_10150255339290569_2318402_n