Forever Diamond´s Wildlife – Xena 

Denne frøkna deleies med Ann-Christine og Jørgen og deres 3 barn, som bor i Maridalen i Oslo. Hun deler også husværet med en Maine Coon katt på 8 år.

Denne frøkna har vært max uheldig! 😦

5 mnd gammel røk hun festet til lårmuskelen på venstre bakben.  Da hun var 9 mnd måtte hun fjerne milten pga en bakteriell infeksjon.

Men så kom spørsmålene: Milten har en funksjon (Bruker ingen medisiner pr. i dag) Behandlende veterinær og Agria (forsikring) anser at manglende milt er trygt å avle på. Så kom spørsmålene og tankene.. Vil hun måtte bruke medisiner etter hvert, i løpet av/etter drektigheten? vil valpene utvikles normalt? Vil en drektighet påvirke livskvaliteten hennes…  Vi kunne ikke finne noen artikler vedrørende dette.

Da hun begynte å halte i februar-18 og diagnosen viste patellaluksasjon på begge bakben valgte vi å utelukke henne fra avl. Hun ble sterilisert aug-2018 med “kikkhull” hos Fredrikstad dyrehospital. Etter 3 dager var hun seg selv igjen ❤

 

Xena har som andre hunder av vår rase, restituert seg raskt!

Vi ønsker at Xena får fortsette å gi all sin kjærlighet i mange år fremover til familien som tar så godt vare på henne ❤

NO55990/16

Øyelyst fri: 30/1-17

http://www.sbtpedigree.com/dogarchive3/details.php?id=1316424

tispe-1-7-uker

7 uker

3 mnd

4 mnd